Hero billede

Rottesikring Slagelse

Rottespærring fra nordisk innovation

Nordisk Innovation er specialist i udvikling og produktion af rottespærre og rottesikring til rense-og inspektionsbrønde i det danske kloaksystem. På kloakmessen 2014 i Fredericia præsenterede vi vores nye patenterede rottespærre TX11 Flow. Rottespærren er vores kendte TX11 universal som bliver udbygget med svømmerfunktion som sikre, hvis der opstår tilstopning i kloakken, at spjældene på rottespærren automatisk åbner fuldt op, når vandstanden i brønden når op over svømmeren. TX11 Flow er beregnet til montering i afløbssiden og bliver produceret i dim. Ø110 og Ø160 mm.  

Funktion

Rottesikringen er konstrueret sådan at den ikke danner forhindringer i bundløbet. Den er forsynet med 2 automatisk virkende spjæld, som kun åbner når den bagerste påvirkes af vandstrømmen. Rotterne kan altså ikke passere spjældene, og trænge ind i rørsystemet.

 

 

Læs mere om vores leverandør af rottespæring her: www.nordisk-innovation.dk/

Eller se deres katalog her som pdf Nordisk innovations katalog som pdf

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Wilson Kloakservice ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter